Περιέχει τα ίδια 84 μέταλλα και στοιχεία, που βρίσκονται στο ανθρώπινο σώμα.
Η μοναδική κυτταρική δομή του, του επιτρέπει να αποθηκεύει δονητική ενέργεια. Τα μέταλλα που περιέχει είναι σε κολλοειδή μορφή, που σημαίνει ότι είναι πολύ μικρά και έτσι απορροφούνται εύκολα από τα κύτταρά μας.
Τα οφέλη για την υγεία
• Ελέγχει και ρυθμίζει τα επίπεδα του νερού στο σώμα καταπολεμώντας την κατακράτηση υγρών και τα οιδήματα
• Παρέχει σταθερή ισορροπία στο pH των κύτταρων, συμπεριλαμβανομένων και των εγκεφαλικών
• Αναζωογονεί τα κύτταρα
• Απομακρύνει τις τοξίνες
• Καταπολεμά τα σημάδια της γήρανσης
• Ενυδατώνει το δέρμα
• Ομαλοποιεί την πέψη
• Βοηθάει στην καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών στοιχείων των τροφίμων στο εσωτερικό του εντερικού σωλήνα.
• Συμβάλει στην καλή υγεία των αγγείων και την κυκλοφορία του αίματος
• Ρυθμίζει την πίεση
• Συμβάλει στην υγιή λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος
• Μειώνει τις μυϊκές κράμπες
• Δυναμώνει τα οστά
• Μειώνει τις διαταραχές του ύπνου
• Αυξάνει την λίμπιντο
Σε σύγκριση με το κοινό, χημικά επεξεργασμένο αλάτι
• Εμποδίζει την κυτταρίτιδα
• Μειώνει τις πιθανότητες ανάπτυξης ρευματισμών και αρθρίτιδας
• Μειώνει τις πιθανότητες εμφάνισης πέτρας των νεφρών και της χολής
Το Κοινό Ιωδιούχο Επιτραπέζιο Αλάτι
Το αλάτι είναι αναγκαίο, αλλά μπορεί να γίνει επικίνδυνο σε αυτή τη μορφή.
Το κοινό επιτραπέζιο αλάτι περιέχει χημικές ουσίες, ακόμη και ζάχαρη! Αποτελείται από χλωριούχο νάτριο κατά 97,5% και 2,5% από χημικές ουσίες όπως το ιώδιο, τη ζάχαρη, κ.α.
Ξηραίνεται σε μεγαλύτερη θερμοκρασία από 650 ° Κελσίου, μια διαδικασία η οποία καταστρέφει πολλές από τις φυσικές χημικές του δομές.
Το αλάτι που υπάρχει στα περισσότερα σπίτια, εστιατόρια, και τα επεξεργασμένα τρόφιμα, δεν έχει θρεπτική αξία και ευεργετικά ιχνοστοιχεία. Η επεξεργασία το μετατρέπεται σε μια αφύσικη μορφή αλατιού για το ανθρώπινο σώμα, το οποίο το βλέπει στην πραγματικότητα ως ένα τοξικό εισβολέα! Επειδή το σώμα δεν μπορεί να το αποβάλει με φυσικό τρόπο, μπορεί να οδηγήσει σε φλεγμονή των ιστών, κατακράτηση υγρών και υψηλή αρτηριακή πίεση.
Για να μεταβολίσει το σώμα το χημικά επιτραπέζιο αλάτι, θα πρέπει να χάσει τεράστια ποσά ενέργειας για να κρατήσει στο σώμα, την ισορροπία των υγρών. Αυτό δημιουργεί ένα βάρος για τον οργανισμό, γιατί στην προσπάθεια του να εξουδετερώσει το αφύσικο χλωριούχο νατρίο, απομακρύνει το νερό από τα άλλα κύτταρα.
Οι μελέτες δείχνουν ότι, για κάθε γραμμάριο αλάτι που ο οργανισμός δεν μπορεί να επεξεργαστεί, το σώμα σας θα χρησιμοποιήσει πάνω από είκοσι φορές το ποσό του κυτταρικού νερού για να το εξουδετερώσει. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κυτταρίτιδα, ρευματισμούς, αρθρίτιδα, ουρική αρθρίτιδα, καθώς και πέτρα των νεφρών και της χοληδόχου κύστης
Η χρήση αλατιού Ιμαλαΐων αντί του κοινού, μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στη συνολική υγεία σας και την ευημερία.
-Δρ. Edward F. ομάδα III, DC, ND, DACBN, DABFM
το αλατι δεν εχει κυτταρικη δομη,ουτε τα μεταλα μπορει να ειναι "μικρα".Ποιος βιολογος η χημικοςεγραψε αυτο το κειμενο ?
ΑπάντησηΔιαγραφήΜα κάτω ακριβώς από το κείμενο αναγράφει ποιος το έγραψε!!! (Φυσικά το αρχικό κείμενο είναι στα Αγγλικά) Με ένα απλό search στο google μπορείτε να βρείτε πλήρες βιογραφικό και τα στοιχεία του! Συμφωνώ βέβαια ότι το "μικρά" σαν χαρακτηρισμός για τα μέταλλα μάλλον είναι κάποιο χάσιμο στη μετάφραση! Όπως και να'χει μας αρέσει πολύ η επισήμανση και ο προβληματισμός σας καθώς είναι τροφή για σκέψη για πολύ κόσμο!
Διαγραφή