Αλλάξτε το χρώμα των μαλλιών σας με φυσικά υλικά...


Για να ανοίξετε το χρώμα των μαλλιών σας: Χαμομήλι: Λούζετε συχνά τα τα μαλλιά σας με αφέψημα από χαμομήλι. Όταν είστε στο μπάνιο να ξεπλένετε το τελευταίο χέρι από το σαμπουάν σας με χαμομήλι. Επίσης όταν είστε στην θάλασσα μπορείτε να βάλετε μέσα σε ένα vaporisater βρασμένο χαμομήλι και κάθε φορά που θα βγαίνετε από την θάλασσα, ψεκάζετε τα μαλλιά σας με αυτό. Έτσι και θα τα ξεπλένετε από το αλάτι και ο ήλιος με το χαμομήλι θα δώσει μια πιο ανοιχτή απόχρωση στα μαλλιά.

Οξυζενέ: Το οξυζενέ που βάζουμε για να καθαρίσουμε τις πληγές βοηθάει σε συνδυασμό με τον ήλιο να ανοίξουν οι αποχρώσεις των μαλλιών σας. Πριν βγείτε από το σπίτι για την καθιερωμένη πρωινή βόλτα, χτενίστε τα μαλλιά σας, έχοντας περάσει την βούρτσα με οξυζενέ. Κάντε το αρκετές φορές και τα μαλλιά σας θα ξανθαίνουν όλο και περισσότερο.

Για να σκουρύνετε το χρώμα των μαλλιών σας: 
Δαφνόφυλλα: Βράστε φρέσκα δαφνόφυλλα και λούζετε τα μαλλιά σας για 15 συνεχόμενες μέρες με το αφέψημα. Αν θέλετε να σκουρύνουν παραπάνω, τότε συνεχίστε να λούζεστε περισσότερες μέρες. 
Δεντρολίβανο: Δίνει λάμψη και ζωντανεύει τα μαύρα μαλλιά. Λούζεστε με το αφέψημα του για όσο χρόνο κρίνετε απαραίτητο για τα μαλλιά σας. 
Καρυδιά: Ο ζωμός από τα φύλλα καρυδιάς βοηθάει να δυναμώσουν και να λάμψουν τα καστανά μαλλιά. Βράστε τα και λουστείτε στο τελευταίο χέρι από το σαμπουάν σας ή έχετε το σε vaporisater και ψεκάστε όποτε θέλετε να τους δώσετε μια ανάσα ξεκούρασης


Πηγή: http://alttherapy.blogspot.com/



Όλα τα παραπάνω βότανα είναι διαθέσιμα στο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου